Hilton’s Curio Collection maakt debuut in New York met Renwick Hotel in art-decostijl

Hilton’s Curio Collection Premieres in New York City with Art-Deco Renwick Hotel (Photo: Business Wire)

NEW YORK & MCLEAN, Va.--()--Ooit was het de thuishaven van John Steinbeck, Thomas Mann en andere gevierde schrijvers en artiesten: Renwick Hotel. Dit historische gebouw in het hart van Manhattan is nu heropend als onderdeel van Curio – A Collection by Hilton TM. Daarmee is The Renwick het eerste hotel in New York dat toetreedt tot Curio’s internationale serie luxeverblijven. Het komt tegemoet aan de reizigerswens om unieke ontdekkingen en authentieke ervaringen.

The Renwick Hotel New York City, Curio Collection by Hilton is ondergebracht in een iconisch gebouw uit de jaren ’20 van de vorige eeuw en ligt slechts twee straten van Grand Central Terminal en op korte loopafstand van Bryant Park, het New York Public Library en immer drukbezochte Times Square. Het volledig gerenoveerde pand telt 173 kamers of suites, die zijn geïnspireerd op de dagen dat het een residentie was voor intellectuelen en literatoren. Het unieke interieur is ontworpen als eerbetoon aan de Roaring Twenties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emily Montgomery
Hilton
+1 703-883-5257
emily.montgomery@hilton.com
or
Claudia Del Greco
The Renwick
+1 212-901-2011
cdelgreco@stepstonehospitality.com

Contacts

Emily Montgomery
Hilton
+1 703-883-5257
emily.montgomery@hilton.com
or
Claudia Del Greco
The Renwick
+1 212-901-2011
cdelgreco@stepstonehospitality.com