Hilton Hotels & Resorts debuteert in hart van Brooklyn

Hilton Hotels & Resorts today celebrates its arrival in Brooklyn's Boerum Hill with the landmark opening of Hilton Brooklyn New York. (Photo: Business Wire)

NEW YORK & MCLEAN, Va.--()--Hilton Hotels & Resorts viert vandaag zijn komst in Boerum Hill in Brooklyn. Hier opent het monumentale Hilton Brooklyn New York zijn deuren. Het hotel staat op de hoek van de Smith Street en Schermerhorn Street, een lommerrijke buurt met chique winkels, trendy restaurants en een levendig nachtleven. Hilton Brooklyn New York vestigt een nieuwe standaard voor gastvrijheid in Brooklyn. Het 19 verdiepingen tellende gebouw voor bedrijven heeft meerdere gebruiksdoeleinden. Naast ruimte voor bedrijven, winkels en appartementen bestaat het uit 196 ruime hotelkamers voor reizigers die de buzz en levendigheid van Brooklyn willen beleven.

“Deze opening is het nieuwste bewijs van Hiltons groeiende aanwezigheid op ‘s werelds populairste bestemmingen”, zei Shawn McAteers, vicepresident global brand management van Hilton Hotels & Resorts. “Hilton zet al bijna een eeuw de standaard voor uitmuntendheid in hospitality, en met dit hotel staan we klaar om de reizigerservaring in Brooklyn van een nieuwe betekenis te voorzien. Met zijn geweldige locatie en eigen restaurant van de gevierde chef Rob Newton voelen gasten meteen dat ze in het hart van deze bloeiende gemeenschap zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacqueline Toppings
Hilton Hotels & Resorts
+1 703 883 5381
jacqueline.toppings@hilton.com

Contacts

Jacqueline Toppings
Hilton Hotels & Resorts
+1 703 883 5381
jacqueline.toppings@hilton.com