Aradigm presenteert resultaten twee derdefaseonderzoeken naar Pulmaquin voor behandeling bronchiëctasieën en lonfontstekingen met Pseudomonas aeruginosa

HAYWARD, Calif.--()--Aradigm Corporation (NASDAQ:ARDM) heeft vandaag de resultaten van fase drie van de onderzoeken ORBIT-3 en ORBIT-4 gepresenteerd. De onderzoeken waren gericht op de veiligheid en effectiviteit van Pulmaquin®. Dit is een experimentele, eenmaal daags te inhaleren formule met ciprofloxacine voor patiënten met niet-cystische bronchiëctasieën (non-CF BE) en een chronische longontsteking met Pseudomonas aeruginosa (P. aeruginosa).

ORBIT-3 en ORBIT-4 zijn identiek opgezet, behalve op vlak van een sub-studie naar de farmacokinetiek bij een van de onderzoeken. Het primaire eindpunt van ORBIT-3 en ORBIT-4 was een stijging van het mediaan van de periode tot de eerste milde, matige of ernstige verslechtering in de longen. Het tweede belangrijke eindpunt was de frequentie van verslechtering in de longen gedurende behandelperiode van 48 weken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aradigm Corporation
Nancy Pecota, 510-265-8800
Chief Financial Officer

Contacts

Aradigm Corporation
Nancy Pecota, 510-265-8800
Chief Financial Officer