Cambium Networks kondigt ePMP Elevate aan – extra capaciteiten voor bestaande draadloze breedbandnetwerken

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--Cambium Networks, een toonaangevende aanbieder van draadloze netwerksystemen, heeft vandaag ePMP™ Elevate aangekondigd, een softwaresysteem dat dat draadloze breedbandnetwerken in de open lucht met de kenmerkende capaciteiten van Cambium Networks’ ePMP-platform mogelijk maakt. Dat is met inbegrip van frequentiehergebruik door GPS Synchronization en Smart Beamforming, zelfs op 802.11n-based hardware die niet van Cambium Networks is. Operators brengen met ePMP Elevate de beste prestaties en schaalbaarheid in de sector naar bestaande infrastructuur, zonder de kosten voor de vervanging van netwerkmaterieel.

Nu het voor operators van draadloze netwerken steeds belangrijker wordt te voldoen aan de vraag, zijn de kosten en tijdsduur van traditionele netwerkmigratiemethodes grote pijnpunten. De lancering van ePMP Elevate brengt netwerkmigratie naar een hoger niveau, omdat het problemen rond traditionele netwerkmigraties oplost tegen een fractie van de normale kosten en tijd. Netwerkexploitanten hoeven slechts te beschikken over een enkel toegangspunt van ePMP en hun abonneemodules met ePMP Elevate-software te laden. Hun investeringen in hardware zijn beschermd en hun bestaande infrastructuur krijgt een nieuwe termijn van jaren voor de ondersteuning van omzetverhogende applicatie. Bovendien hebben netwerkexploitanten de mogelijkheid hun snelle verbindingen uit te breiden en de dichtheid te vergroten, zonder de kosten in tijd en geld voor het sturen van technici naar iedere locatie van een abonnee.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Cambium Networks
Sara Black, 213-618-1501
sara@bospar.com

Contacts

for Cambium Networks
Sara Black, 213-618-1501
sara@bospar.com