Greene, Tweed lanceert voorraadvormen voor WR®525 en AR®HT

Advanced Thermoplastics WR®525 and AR®HT Stock Shapes (Billets) (Photo: Greene, Tweed)

KULPSVILLE, Pa.--()--Greene, Tweed wordt wereldwijd erkend voor onze toonaangevende engineering capaciteiten en uitstekende eigen materialen, waaronder Arlon® en Chemraz®. Veel van's werelds vooraanstaande OEM's uit de olie- en gassector kiezen voor onze thermoplasten om hun vermogen om de meest uitdagende toepassingen in de zwaarste omgevingen te weerstaan.

Onze thermoplasten WR®525 en AR®HT worden al lang gebruikt door belangrijke petrochemische en elektriciteitsopwekkingsbedrijven in verschillende pomptoepassingen waarbij uitzonderlijke temperatuurs- en chemische bestendigheid, alsmede weerstand tegen slijtage en schuring is vereist. Hoewel WR®525 en AR®HT van oudsher aangeboden werden als volledig vervaardigde onderdelen, erkennen wij dat veel van onze klanten er de voorkeur aan geven hun eigen onderdelen machinaal te produceren. Nu zijn deze geavanceerde thermoplasten uit voorraad leverbaar (in billets), waardoor klanten een aantal voordelen hebben:

 

U kunt kiezen uit verschillende maten tegen competitieve prijzen

Materiaal is snel te krijgen: meestal binnen 24-48 uur na het plaatsen van een bestelling*

Er kan gebruik gemaakt worden van in-house hulpbronnen om onderdelen te produceren volgens uw specificaties

Beter beheer van voorraadniveaus en verminderde doorlooptijden
 

Als het gaat om prestaties en operationele zekerheid, kunnen geen enkele andere thermoplasten op de markt vergeleken worden met die van Greene, Tweed. Met de voorraadvormen WR®525 en AR®HT kunnen onze klanten nu gebruik maken van de eigen materiaaltechnologie van Greene, Tweed met de flexibiliteit om hun eigen onderdelen te maken.

Voor meer informatie over WR®®525 of AR®HT; of om een offerte of bewerkingsgids voor voorraadvormen aan te vragen, gaat u naar onze pagina met WR®525 en AR®HT-voorraadvormen.

Over Greene, Tweed

Greene, Tweed is een particuliere onderneming die actief is in een groot aantal verschillende bedrijfstakken en in een unieke positie verkeert om te investeren in en in te spelen op dynamische marktontwikkelingen. Dankzij haar grote technische expertise is Greene, Tweed in staat een oplossing te bieden voor de meest uitdagende opgaven van haar klanten en helpt zij hen door nauwe samenwerking hun productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. Greene, Tweeds activiteiten in de energiesector wordt geleid door Ron Callaway, een veteraan in de branche met meer dan 26 jaar ervaring in het leveren van oplossingen voor kritische toepassingen.

De producten van Greene, Tweed worden verkocht en gedistribueerd over de hele wereld. Bel voor meer informatie naar +1.215.256.9521 of ga naar onze website op http://www.gtweed.com.

* Het vermelde tijdschema is gebaseerd op de huidige voorraad en beschikbaarheid, en GT beweert niet dat al het materieel te allen tijde verkrijgbaar is. GT biedt geen verzendgarantie binnen het normale tijdschema en GT kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor langere doorlooptijden, late orders of niet beschikbare voorraad.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Greene, Tweed
Chris Aldred
Corporate Marketing
+1-267-932-5389
caldred@gtweed.com

Contacts

Greene, Tweed
Chris Aldred
Corporate Marketing
+1-267-932-5389
caldred@gtweed.com