Delticom AG/Motorbandenmarkt.nl: Met de juiste banden op twee wielen veilig door het koude jaargetijde

  • Ook voor motorrijders geldt: Winterbanden hebben al voordelen bij natheid en gladheid - ook op droge wegen wordt de veiligheid bij lagere temperaturen significant beter.
  • In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht.
  • Motorbandenmarkt.nl heeft een omvangrijk assortiment winterbanden voor motoren, voordelige prijzen en snelle levering.

Ook voor motorrijders geldt: Winterbanden hebben al voordelen bij natheid en gladheid. (Photo: Business Wire)

HANNOVER, Duitsland--()--Ook al zijn motorliefhebbers vooral in de zomer op pad, toch wil een groot deel daarvan in de winter geen afstand doen van hun voertuig. Vooral scooters worden ook in het koude jaargetijde gebruikt, bijvoorbeeld voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Al bij lage temperaturen boven nul en op droge ondergrond bieden winterbanden voor scooters een betere grip, en dit effect is nog groter bij natte wegen. In veel Europese landen zijn geschikte winterbanden voor motorrijders al verplicht. De winterbanden zorgen dus voor meer veiligheid op straat - en ze behoeden je, afhankelijk van de regio, ook voor boetes, die tegenwoordig behoorlijk hoog zijn. In Oostenrijk bijvoorbeeld kan een eventueel in gevaar brengen van het verkeer door gebrek aan winterbanden tot 5000 Euro aan boete gaan kosten.

„Zelfs al zijn er in de winter alleen lagere temperaturen en valt er alleen een enkele regenbui, dan nog wegen de voordelen van winterbanden zwaarder,“ zegt Oliver Pflaum van Motorbandenmarkt.nl. „Vooral scooterrijders moeten in het verkeer en bij winterse omstandigheden oppassen, omdat ze meer gevaar lopen dan bijvoorbeeld automobilisten. Bij winterse temperaturen en de daarbij behorende weersomstandigheden stijgt de kans op een ongeluk. De passende winterband is een essentieel element voor verhoogde veiligheid en preventie van ongevallen.“

Bij Motorbandenmarkt.nl, de online bandenshop voor motorbanden van Europa‘s grootste online bandenhandelaar Delticom, vindt de klant gemakkelijk en intuïtief de optimale winterband. Wij hebben bovendien een groot aantal banden van bekende fabrikanten in ons assortiment, maar ook onderdelen en bijpassende toebehoren, zoals motorolie en slangen. Al vanaf de eerste band levert Motorbandenmarkt.nl gratis aan het gewenste adres of rechtstreeks aan de garage bij u in de buurt.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mittas.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Release Summary

Also for motor scooters: Winter tyres offer advantages in wet and icy conditions - but even in dry conditions they also significantly improve safety at low temperatures.

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com