OT levert Filipijnen betaalkaart voor openbaar vervoer

OT's transportation payment card (Photo: Business Wire)

COLOMBES, Frankrijk--()--OT (Oberthur Technologies), een toonaangevende aanbieder van ingebouwde beveiligingssoftware, heeft vandaag aangekondigd samen te werken met AF Payments Inc. (AFPI) aan de levering van multifunctionele smartcards in de Filipijnen. Deze kaarten stellen gebruikers in de gelegenheid met één kaart te reizen en te betalen in hoofdstad Manilla.

In de Filipijnen wonen veel mensen zonder bankrekening. Om hen toch te laten reizen met openbaar vervoer in Manila, biedt AFPI hen een kaart aan, waarmee ze ook kunnen betalen. OT levert de multifunctionele smartkaatten waarmee forenzen van de ene lijn op de andere kunnen overstappen zonder een nieuw treinticket te kopen. De kaart is ook bruikbaar bij bepaalde buslijnen en tolwegen. Binnenkort kunnen bezitters van de kaart daar ook mee betalen voor andere goederen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com

Contacts

MEDIA CONTACT
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com