OT opent twee ultramoderne datacenters in Europa en de Verenigde Staten wegens toegenomen vraag naar digitale beveiliging

COLOMBES, Frankrijk--()--OT (Oberthur Technologies), een toonaangevende aanbieder van ingebouwde beveiligingssoftware, heeft vandaag de opening van zijn twee ultramoderne datacenters in Europa en de Verenigde Staten aangekondigd. De datacenters hosten en verwerken de toegenomen vraag naar digitale beveiligingsdiensten. De datacenters vormden de kern van de Digital Factory van OT.

Omdat OT flink op stoom komt op de markt voor mobiele betalingen en het internet der dingen, is de behoefte aan beveiligde platforms voor aansturing op afstand ook gegroeid. Daarom heeft OT geïnvesteerd in twee nieuwe datacenters in Boekarest en Washington met een oppervlakte van respectievelijk 240 vierkante meter en 265 vierkante meter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACTS
Elan-Edelman

Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com

Contacts

MEDIA CONTACTS
Elan-Edelman

Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com