HMTG: internationale vuurwerkwedstrijd in tuinen van Herrenhausen in Hannover

The world meets at Herrenhausen: The International Firework Competition takes place at Herrenhausen Gardens with the castle where in 2016 Angela Merkel welcomed Barack Obama, David Cameron, Fran├žois Hollande and Matteo Renzi. (picture: HMTG / Bundesregierung / Bergmann)

HANNOVER, Duitsland--()--Vijf topteams zullen de tuinen van Herrenhausen in Hannover op vijf zomeravonden tussen mei en september veranderen in het een verrukkelijk decor voor vuurwerkshows. De verwachte 55.000 bezoekers mogen verfijnde pyrotechnische effecten verwachten. De shows bestaan zijn deels gebaseerd op een vooraf verplicht muziekstuk, deels uit een vrij gedeelte.

De deelnemende teams komen uit Spanje, Oostenrijk, Engeland, Polen en de Verenigde Staten. Het is voor het eerst in 19 jaar dat een Amerikaans team zich in de strijd mengt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Meer informatie: www.hannover.de/nl.

Contacts

Hannover Marketing & Tourismus GmbH (HMTG)
Jan Probst
presse@hannover-marketing.de

Contacts

Hannover Marketing & Tourismus GmbH (HMTG)
Jan Probst
presse@hannover-marketing.de