Rockwell Automation investeert 12 miljoen dollar in wetenschap en techniek voor de werkvloer van de toekomst

Blake Moret, Rockwell Automation president and CEO, FIRST Tech Challenge (FTC) Team 6022, “TBD,” FRC team FIRST Robotics Competition (FRC) Team 120, “Cleveland’s Team,” Don Bossi, president and CEO, FIRST and Jay Flores, Rockwell Automation global STEM ambassador. (Photo: Business Wire)

MILWAUKEE--()--Rockwell Automation (NYSE: ROK) kondigt een investering van 12 miljoen dollar voor de duur van vier jaar aan in FIRST, For Inspiration and Recognition of Science en Technology. FIRST is opgericht om de belangstelling en de deelname van jongeren in wetenschap en technologie te vergroten.

De afgelopen tien jaar heeft Rockwell Automation meer dan 15 miljoen dollar aan steun geleverd om de noodzakelijke behoefte aan banen in wetenschap, technologie, onderwijs en wiskunde onder de aandacht te brengen, omdat die banen innovatie stimuleren. Veel van deze banen blijven onvervuld door zowel het gebrek aan bewustzijn van de verschillende soorten hightech banen die beschikbaar zijn en het gebrek aan vaardigheden om zich te kwalificeren voor de behoeften die vandaag de dag nodig zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rockwell Automation
Darice L. Brown, 414.382.4852
dlbrown@ra.rockwell.com
or
FIRST®
Brooke Blew, 603.206.2048
bblew@firstinspires.org

Contacts

Rockwell Automation
Darice L. Brown, 414.382.4852
dlbrown@ra.rockwell.com
or
FIRST®
Brooke Blew, 603.206.2048
bblew@firstinspires.org