Lage prijzen hard- en softcoverboeken vanaf 1 exemplaar bij print24.com

Online printer biedt betaalbare genaaide gebrocheerde en gelijmde Boeken

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printer UNITEDPRINT SE, waarvan print24.com het meest bekende merk is, biedt zijn klanten lage prijzen voor genaaide gebrocheerde (softcover) en gelijmde (hardcover) Boeken van topkwaliteit.

Genaaide gebrocheerde Boeken in A5- en A4-formaat zijn nu verkrijgbaar vanaf slechts één exemplaar. Bij het genaaide bindingsproces worden de bedrukte vellen aan elkaar genaaid na het op vorm vouwen van afzonderlijke katernen. Deze methode zorgt ervoor dat de Boeken uiterst duurzaam zijn en de pagina's plat blijven liggen als het Boek wordt geopend. Tot 500 pagina's bieden voldoende ruimte voor gepersonaliseerde content, en een optionele matte of glanzende cellofaan coating zorgt ervoor dat de Boeken schoon blijven.

Bij het bestellen van gelijmde Boeken kunnen klanten van print24.com ook kiezen voor Colour Covers in het zwart, blauw, groen of rood, in aanvulling op de hard- of softcover. Klanten kunnen kiezen uit zeven verschillende formaten, talrijke soorten papier en optionele verfijningsmogelijkheden. Op deze manier kunnen ze Boeken maken met een persoonlijk tintje die tegemoet komen aan hun eigen eisen. Met maximaal 996 pagina's kunnen uw Boeken en ideeën zo groot zijn als u maar wilt.

Voor Boeken met een hardcover kunnen klanten een ronde of hoekige boekenrug selecteren en, afhankelijk van de uitvoering, kiezen voor hoofdbanden en bladwijzerlinten in verschillende kleuren. "De Boeken van hoge kwaliteit behoren tot onze populairste Topsellers", aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Innovatie/Marketing van print24.com. "Het maakt niet uit of het gaat om een roman, een kookboek of zelfs een proefschrift - dankzij zeer kleine oplagen kunnen niet alleen grote uitgeverijen en distributeurs, maar ook amateur-schrijvers en zelfuitgevers profiteren van onze permanent laaggeprijsde Boeken."

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa's toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf zijn klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com