Macnica introduceert de SLVS-EC Interface IP Core voor FPGA

“Ideaal voor het ontvangen van data op hoge resolutie en hoge framesnelheid van Sony CMOS Image Sensor”

YOKOHAMA, Japan--()--Macnica, Inc., een toonaangevende distributeur van halfgeleiders, elektronische onderdelen en netwerkapparatuur, met het hoofdkantoor in 1-6-3 Shin-Yokohama, Kohoku-ku, Yokohama, Japan (“Macnica”), heeft vandaag zijn Mpression IP portfolio uitgebreid met de introductie van SLVS-EC interface IP core voor ALTERA FPGA die voldoet aan de SLVS-EC interfacetechnologie die nieuw is ingebouwd in de Sony CMOS Image Sensor. Eindgebruikers kunnen hun producten snel ontwikkelen en vroegtijdig op de markt brengen met SLVS-EC-technologie.

Macnica is een internationaal, technisch georiënteerde distributeur die zich vooral richt op het creëren van vraag. Macnica levert niet alleen uitstekende, technische ondersteuning voor zijn productlijnen, maar levert ook zijn originele producten en diensten onder zijn merknaam “Mpression” om aan klantvraag te voldoen en om problemen op te lossen.

De Sony CMOS Image Sensor met SLVS-EC-interface en de capaciteit van zeer snel dataverkeer wordt in de markt voor de CMOS Image Sensor geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de vraag naar hogere resolutie en hogere framesnelheid.
De Mpression SLVS-EC Rx IP Macnica die ontwikkeld is kan ondersteunend zijn voor en een bijdrage leveren aan eindgebruikers die geavanceerde producten ontwikkelen die de SLVS-EC-interface ondersteunen.

Macnica heeft in de beginperiode aandacht geschonken aan de SLVS-EC-interface en de eerste oplossing ter wereld gerealiseerd voor het ontvangen van beeldgegevens die via de SLVS-EC-interface op hoge snelheden naar ALTERA FPGA verstuurd zijn.
Hiermee laat de IP de Sony CMOS Image Sensor met hoge resolutie en hoge framesnelheid zich gemakkelijk verbinden met FPGA. Het is ideaal voor verschillende toepassingen, zoals voor de producten met de CMOS image sensor en FPGA om de beeldgegevens te ontvangen.

Macnica verleent de licentie voor de IP wereldwijd via zijn dochterondernemingen of aangesloten bedrijven. ATD Electronique, een partner van Macnica, verkoopt en ondersteunt het in Europa.
Macnica zal een demonstratie van de SLVS-EC Rx IP geven op de stand van ATD Electronique tijdens de VISION SHOW in Stuttgart, Duitsland van 8-10 november. Vergeet ons niet een bezoek te brengen.

 

VISION SHOW Informatie

Naam van de tentoonstelling  

VISION
Toonaangevende wereldhandelsbeurs voor machinevisie

Datum 08 - 10 november 2016
Locatie Messe Stuttgart
Standnummer van ATD Electronique   Hal 1, E82

* Alle hierin genoemde namen en productnamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Over Macnica:

Met het hoofdkantoor in Yokohama, Japan heeft Macnica zich vanaf 1972 gevestigd als distributeur van halfgeleiders en bedient daarmee klanten in Japan, de Verenigde Staten en Azië via 75 verkooppunten over de hele wereld. Het aantal werknemers is wereldwijd meer dan 2000 en de totale omzet voor het boekjaar 2015 bedroeg ongeveer USD 4 miljard. Macnica staat bekend om zijn uitstekende team van technici dat uit meer dan 800 man bestaat en zich concentreert op het bieden van technische ondersteuning aan zijn klanten. Macnica werkt continue aan de verbetering van de internationale aanwezigheid via succesvolle partners op strategische punten in de elektronicamarkt. Macnica Inc. en ATD Electronique zijn overeengekomen dat Macnica op 22 juli 2016 49% van de aandelenportefeuille van ATD heeft overgenomen.

Over ATD Electronique:

ATD Electronique, dat in 1990 is opgericht, vertegenwoordigt en distribueert innovatieve merknamen van elektronische onderdelen en levert technische diensten voor machinevisie en beeldtoepassingen via zijn vestigingen in Frankrijk en Duitsland en zijn vertegenwoordigers in Italië en Spanje. Zijn productportfolio bestaat uit beeldsensoren, controller & interface-IC's, ISP's evenals ontwikkeltools en ontwerpservices voor het snel en efficiënt realiseren van nieuwe, hoogwaardige camerasystemen voor markten, zoals de automobielindustrie, de medische sector, de beveiligingsbranche en machinevisie.

Over Mpression:

Mpression vertegenwoordigt een integratie en collectie van alle originele technologie-oplossingen van de Macnica Group, zoals software, platformen, evaluatiekaarten, enz. die in elk land door alle bedrijven van de Macnica Group ontwikkeld, geleverd en ondersteund worden.
Macnica levert zijn geavanceerde en gebruiksklare systeemoplossingen aan klanten op basis van de cumulatieve kennis van de zeer getalenteerde en ervaren technici van bedrijven die wereldwijd tot de Group behoren, wat tot maximale waarde van producten en minimale ontwikkeltijd voor klanten leidt.
Macnica gaat de IP voorstellen en ondersteunen via one-stop-services en de bedrijven van de Group in all regio's van land tot land in Europa, de VS, China en Azië.
Ga voor de volledige informatie over Mpression naar onze website (http://m-pression.com/).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Macnica, Inc.
Hajime Nakamura, 81-45-470-9838
Sales Planning, Advanced Technology
AtdSpl@macnica.co.jp
FAX: 81-45-470-9857
Macnica Bldg No.2, 1-5-5 Shin-Yokohama, Kouhoku-ku, Yokohama, 222-8563 JAPAN

Contacts

Macnica, Inc.
Hajime Nakamura, 81-45-470-9838
Sales Planning, Advanced Technology
AtdSpl@macnica.co.jp
FAX: 81-45-470-9857
Macnica Bldg No.2, 1-5-5 Shin-Yokohama, Kouhoku-ku, Yokohama, 222-8563 JAPAN