Hilton breidt grootste programma voor zeeprecyling in sector uit voor steun hulpbehoevende gemeenschappen

Hilton Launches Major Expansion of Industry’s Largest Soap Recycling Program to Help Communities in Need (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Virginia--()--Hilton heeft vandaag bekendgemaakt dat alle 750 vestigingen van zijn All Suites-ketens weggegooide zeep en flacons recyclet en doneert. Daarmee wil de hotelgroep hygiënegerelateerde ziekten in hulpbehoevende gemeenschappen tegengaan. Het is voor de branche de eerste keer dat dit beleid als verplichte bedrijfsstandaard wordt ingevoerd. Daarmee staat deze stap voor een gigantische uitbreiding van het grootste zeep-recycleprogramma, dat voortaan 1370 hotels uit de portefeuille van Hilton omvat.

All Suites van Hilton bestaat uit de merken Embassy Suites by Hilton, Homewood Suites by Hilton en Home2 Suites by Hilton. Deze hotelketens zijn goed voor bijna 15 procent van de huidige portefeuille van Hilton en 29 procent van de pijplijn van de hotelgroep. Daarnaast zorgt de nieuwe standaard bijna voor een verdubbeling van het aantal hotels dat deelneemt aan de zeeprecycling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Astrid Egerton-Vernon
Hilton
astrid.egerton-vernon@hilton.com
+1.917.488.9599
or
Kristen Wells
Hilton
kristen.wells@hilton.com
+1.571.4 21.6655

Contacts

Astrid Egerton-Vernon
Hilton
astrid.egerton-vernon@hilton.com
+1.917.488.9599
or
Kristen Wells
Hilton
kristen.wells@hilton.com
+1.571.4 21.6655