Check in bij Conrad Hotels & Resorts en kijk uw ogen uit op fantastische reisbestemmingen

MCLEAN, Virginia--()--Na de succesvolle lancering in 2015, is Stay Inspired van Conrad Hotels & Resorts nu uitgebreid met een reeks exclusieve evenementen en aanbiedingen voor internationale luxereizigers. Het merk – dat met weldoordachte rondwandelingen van 1, 3 of 5 uur toegewijd gasten in contact brengt met de lokale cultuur – presenteert met Stay Inspired een gepersonaliseerd ‘Belevingenmenu’ , internationaal georiënteerde drankarrangementen in bars en lounges en lokaal geïnspireerde marktevenementen voor Conrad-vestigingen over de hele wereld. Het programma is in oktober van start gegaan.

“Aangezien het portfolio van Conrad Hotels & Resorts blijft groeien, werken we nog harder om de band van onze gasten met hun reisbestemming te versterken”, zei John Vanderslice, internationaal hoofd van Conrad Hotels & Resorts. “De nieuwe elementen van Stay Inspired geven bezoekers de kans de wonderlijkheden van deze steden te ervaren in het hotel. Daarnaast voorzien ze in toegankelijke excursies die gasten ter plekke kunnen boeken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Walls
Conrad Hotels & Resorts
+1 703 883 5232
john.walls@hilton.com
or
Laura Lopez
Magrino
+1 212 957 3005
conrad@smapr.com

Contacts

John Walls
Conrad Hotels & Resorts
+1 703 883 5232
john.walls@hilton.com
or
Laura Lopez
Magrino
+1 212 957 3005
conrad@smapr.com