Westinghouse werkt samen met industrieleiders aan kostenbesparingen en kortere aanlooptijd bij bouw kleine modulaire reactoren

SPRINGFIELDS, Engeland--()--Westinghouse Electric Company heeft vandaag bekendgemaakt zijn samenwerking met het Nuclear Advanced Manufacturing Research Centre (Nuclear AMRC) in het Verenigd Koninkrijk te verlengen. De partijen onderzoeken samen potentiële efficiëntieslagen in ontwerp die de aanloop naar de bouw van kleine modulaire reactoren (SMR’s) van Westinghouse aanzienlijk verkorten. Deze efficiëntieslagen leiden mogelijke tot belangrijke kostenbesparingen voor klanten en bevorderen groei in productie in het VK, een belangrijk onderdeel van Westinghouse’ SMR-programma.

“De SMR van Westinghouse is een innovatieve, toonaangevende technologie die voortbouwt op de expertise in reactor- en technologie-expertise”, zei Jeff Benjamin, senior vicepresident van de afdeling voor Nieuwe Centrales en Grote Projecten. “Nuclear AMRC heeft brede ervaring in het ontwerp van grote, complexe onderdelen voor toepassingen die van kritiek belang zijn voor veiligheid. Steun van dit centrum verhoogt de efficiëntie van ons ontwerp in een periode waarin we werken aan een gespecialiseerde Britse waardepropositie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse
Nick Jones, Communications Manager, +44 (0) 7803187182 (mobile)
jonesng@westinghouse.com
www.westinghousenuclear.com

Contacts

Westinghouse
Nick Jones, Communications Manager, +44 (0) 7803187182 (mobile)
jonesng@westinghouse.com
www.westinghousenuclear.com