Phenomenex akkoord met overname door Danaher Corporation

TORRANCE, Californië--()--Phenomenex Inc. heeft een definitief akkoord bereikt over zijn overname door Danaher Corporation (NYSE: DHR), een bedrijf uit de Fortune 150-ranking van kennis- en technologiebedrijven. Phenomenex is een niet-beursgenoteerde producent van hoogwaardige verbruiksartikelen voor scheidingstechniek. Het blijft actief als autonoom bedrijf en behoudt de merknaam Phenomenex, zijn personeel en zijn vestigingen.

Phenomenex is een toonaangevende speler in gepatenteerde verbruiksartikelen voor chromatografie en bedient de markt voor vloeistof- en gaschromatografie. In de afgelopen dertig jaar is Phenomenex uitgegroeid tot marktleider met meer dan zevenduizend producten voor uiteenlopende toepassingen voor farmacie, medische wetenschap, forensische toxicologie, petrochemie, milieuonderzoek en voedselveiligheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phenomenex Inc.
Terrell Mathews, 310-212-0555 x3238
terrellm@phenomenex.com

Contacts

Phenomenex Inc.
Terrell Mathews, 310-212-0555 x3238
terrellm@phenomenex.com