TRUSTECH (Incorporating Cartes), het grootste evenement voor vertrouwenstechnologieën onthult conferentie over BLOCKCHAIN

(Graphic: Business Wire)

PARIJS--()--Het wereldwijd toonaangevende evenement voor veilige betalingen, identificatie en connectiviteit heeft voor zijn editie 2016 een hoogwaardig conferentieprogramma, inclusief een eendaagse conferentie over BLOCKCHAIN.

DE TOEKOMST VAN BLOCKCHAIN: SUCCES OF FLOP?

Het woord ligt op ieders lippen bestorven en crypto-valuta’s sieren de krantenkoppen – in positieve dan wel negatieve zin. Desalniettemin hebben ze tot op heden geen noemenswaardige ontwikkeling doorgemaakt. Toch wekken de voordelen van Blockchain-technologie de interesse van een steeds grotere groep belanghebbenden, wat wijst op de mogelijkheden die de technologie biedt voor uiteenlopende velden, zoals de financiële sector, de auto-industrie, internet der dingen of de medische sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vianova Agency
Sandra Codognotto, 01 53 32 28 58
codognotto@vianova-rp.com
www.trustech-event.com

Contacts

Vianova Agency
Sandra Codognotto, 01 53 32 28 58
codognotto@vianova-rp.com
www.trustech-event.com