Bacardi bij ‘s werelds hoogst aangeschreven bedrijven

Bacardi Limited hoort opnieuw bij de meest bekende bedrijven ter wereld volgens de ranglijst Global RepTrak® 100, die jaarlijks door het Reputation Institute wordt samengesteld en in Forbes verschijnt. Met de 92ste plaats staat familiebedrijf Bacardi al drie jaar op rij in de wereldranglijst van de meest bekende bedrijven ter wereld. (Grafisch:Business Wire)

HAMILTON, Bermuda--()--Bacardi Limited. ‘s werelds grootste niet-beursgenoteerde bedrijf in alcoholische dranken, is wederom uitgeroepen tot een van de hoogst aangeschreven bedrijven ter wereld. Dat blijkt uit de in Forbes gepubliceerde ranglijst Global RepTrak® 100 van het Reputation Institute. Met een 92e plek is dit het derde jaar op rij waarin het familiebedrijf Bacardi de jaarlijks uitgegeven wereldranglijst bereikt.

Het Reputation Institute meet reputaties aan de hand van het model RepTrak, de goudstandaard voor reputatiemetingen. Dit model verzorgt unieke metingen van de publieke opvattingen over een bedrijf. De Global RepTrak meet de perceptie van honderd bedrijven op basis van zeven factoren: producten en dienstverlening, innovatie, de werkplek, bestuur, maatschappelijk verantwoord ondernemen, leiderschap en zakelijke resultaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bacardi Limited
Media:
Amy Federman, +1 441-294-1110
afederman@bacardi.com

Contacts

Bacardi Limited
Media:
Amy Federman, +1 441-294-1110
afederman@bacardi.com