Onderzoek TrustWeaver: Tendens richting directe belastingcontrole op facturen ontwricht internationale distributieketens en vergroot risico op overtredingen

STOCKHOLM--()--TrustWeaver, een toonaangevende verlener van cloud-based diensten voor facturen en andere juridisch verplichte elektronische documenten, heeft vandaag een nieuwe editie van zijn vermaarde witboek over internationale trends in fiscaal verantwoorde e-facturen gepubliceerd.

Het witboek beschrijft hoe overheden in de afgelopen jaren in toenemende mate regelgeving hebben ingevoerd die ondernemingen dwingt facturen elektronisch en direct te delen. Deze vorm van inklaring is met name populair in opkomende economieën. Aangezien deze methode in grote mate bijdraagt aan het dichten van de btw-kloof (het percentage btw dat niet is geïnd in een land) motiveert een groeiend aantal ontwikkelde landen in Europa en andere regio’s gelijkaardige werkwijzes over te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TrustWeaver Press:
Stina Treven
+46 8 410 057 90
business@trustweaver.com

Contacts

TrustWeaver Press:
Stina Treven
+46 8 410 057 90
business@trustweaver.com