Eerste Global Mobile Trends van GSMA behandelt verschuiving naar Azië en toename mobiel internet

LONDON--()--De GSMA heeft vandaag zijn eerste Global Mobile Trends gepubliceerd. Dit rapport biedt een schat aan gegevens en inzichten in mobiele communicatie en aanverwante branches en schetst de toekomstige ontwikkelingen. Het vlaggenschip der rapporten, opgesteld door GSMA Intelligence, is een verzameling gegevens over groeitrends in mobiele abonnementen, gebruik van mobiel internet, elektronica en de financiële kant de sector. Het document hanteert daarbij zowel een mondiaal als regionaal perspectief.

“De eerste editie van Global Mobile Trends brengt belangrijke data en analyses van GSMA Intelligence bijeen voor een breed inzicht in de megatrends die het mobiele ecosysteem vormgeven”, zei Hyunmi Yang, hoofd strategie van de GSMA. “In het rapport van dit jaar leveren we bewijs voor een grote verschuiving van mobiele communicatie richting Azië, voornamelijk in India, dat China heeft ingehaald als belangrijkste groeimarkt voor de industrie. Daarnaast beschrijft het rapport een transitie naar een vorm van internet die onder invloed van smartphones mobiel centraal stelt, waardoor een nieuwe generatie internetgebruikers opstaat. Het onderzoek onderschrijft de rol van kunstmatige intelligentie en het internet der dingen bij het inluiden van een nieuw tijdperk voor automatisering.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media Contacts:
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com