Onderzoeksresultaten ESMO 2016 vergroot kennis over Abraxane® als therapie voor patiënten met moeilijk behandelbare tumoren

SUMMIT, N.J.--()--Celgene Corporation kondigt aan dat de resultaten van verschillende gesponsorde en onafhankelijke onderzoeken naar ABRAXANE® worden gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de European Society of Medical Oncology (ESMO). ABRAXANE (aan eiwitten gebonden paclitaxel-deeltjes voor een te injecteren suspensie) is onderzocht als basisbehandeling – alleen of in combinatie met nieuwe agenten of medicijnkuren- voor patiënten met kankersoorten die doorgaans problematisch zijn, zoals uitgezaaide alvleesklierkanker, uitgezaaide borstkanker en geavanceerde niet-kleincellige longkanker.

“Celgene gaat door met onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit van ABRAXANE voor patiënten met bijzonder problematische ziektes of comorbiditeiten die hun behandelmogelijkheden beperken”, zei Michael Pehl, president van de afdeling voor hematologie en oncologie voor Celgene. “Deze onderzoeksresultaten vormen ons begrip van deze moeilijk behandelbare ziekten. Dit stimuleert de ontwikkeling van het therapeutische landschap voor patiënten wier behandelopties normaal gesproken beperkt zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Celgene:
Investors:
908-673-9628
investors@celgene.com
of
Media:
908-673-2275
media@celgene.com

Contacts

For Celgene:
Investors:
908-673-9628
investors@celgene.com
of
Media:
908-673-2275
media@celgene.com