Masimo krijg CE-markering voor Rad-97™ Pulse CO-Oximeter®

Masimo Rad-97 Pulse CO-Oximeter, featuring automatic display rotation (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft een CE-markering gekregen voor zijn pulse-co-oximeter Rad-97. Rad-97 biedt evenals de Radical-7 de oximetrie-methode Measure-through Motion and Low Perfusion™ SET® en de te upgraden SET™-technologie in combinatie met een veelzijdige en autonome monitorconfiguratie.

Rad-97 heeft een HD-kleurenscherm van 1080 pixels met gebruiksvriendelijke multi-touch-aansturing, net zoals Root en Radical-7. Dit stelt artsen in staat het apparaat gemakkelijk aan te passen aan hun wensen. Gebruikers kunnen met toegesneden profielen ook snel aanpassingen doorvoeren als de verschillen in patiëntpopulatie daarom vragen. Rad-97 voorziet in draadloze internetverbindingen – via wifi en Bluetooth – en kabelopties voor verbindingen, zoals koppelingen via Ethernet, USB en Nurse Call Interface. Een oplaadbare batterij met een duur van zeven uur maakt inzet van Rad-97 mogelijk in situaties waarbij geen elektriciteitstoevoer mogelijk is.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com