Mahesh Babu wordt ambassadeur van YuppTV

ATLANTA--()--YuppTV, ‘s werelds grootste online streamingplatform voor Zuid-Aziatische content, heeft bekendgemaakt dat Tollywood-ster Mahesh Babu officiële merkambassadeur van het streamingkanaal wordt. YuppTV is internationaal toonaangevend in OTT en biedt Zuid-Aziatische content in meer dan twaalf talen aan. Deze bekendmaking geldt als de eerste stap om te laten zien hoe sterk YuppTV in de regio is doorgedrongen.

Mahesh Babu is een van de populairste beroemdheden en schittert op het witte doek. Eerder werd hij in de enquête Times Most Desirable Men verkozen tot meest begerenswaardige man, waarbij hij veel Bollywood-celebs achter zich hield. Zijn bruisende persoonlijkheid en verfrissende uitstraling passen goed bij YuppTV, een toekomstgericht merk dat met de nieuwste technologie wereldwijd Zuid-Aziatische video aanbiedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055