Hotwire PR koopt Eastwick Communications voor versterkte aanwezigheid in VS en gegarandeerde positie in Noord-Amerikaanse top tien technologiebureaus

Barbara Bates, CEO, North America and Brendon Craigie, Global CEO at Hotwire PR celebrate the acquisition of Eastwick Communications to strengthen US presence. (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Hotwire PR, een internationale pr- en communicatieadviseur, heeft vandaag bekendgemaakt Eastwick Communication te hebben aangekocht, een bekroond bureau in communicatie over technologie. Met de investering onderstreept Hotwire zijn ambitie een daadwerkelijk cliƫntgericht en internationaal alternatief te bieden voor reusachtige multinationals. De overname vergroot de reikwijdte van Hotwire en verrijkt de expertise van het bedrijf met het ethos en de diepe banden die alleen een lokaal bureau kan bieden. De middelen voor de overname kwamen van het moederbedrijf van Hotwire, Enero Group Limited. Dit is een netwerk van marketing- en communicatiebedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hotwire PR
Laura Macdonald, 1-415-691-1735
laura.macdonald@hotwirepr.com

Contacts

Hotwire PR
Laura Macdonald, 1-415-691-1735
laura.macdonald@hotwirepr.com