Mitchell Lewis treedt in dienst van Berkshire Hathaway HomeServices als directeur, EMEA

#GoodToKnow

In München gevestigde zeer ervaren projectontwikkelaar in franchise en luxe merken zal leiding geven aan uitbreiding van vastgoedbemiddelingsnetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

Mitch Lewis to lead Berkshire Hathaway HomeServices' network expansion in Europe (Photo: Business Wire)

IRVINE, Californië--()--Berkshire Hathaway HomeServices heeft vandaag bekendgemaakt dat Mitchell Lewis het vastgoedmakelaardijnetwerk zal vertegenwoordigen als directeur EMEA. Lewis zal leiding geven aan de franchise-ontwikkeling en -uitvoering in belangrijke markten over geheel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Lewis brengt enorme internationale franchiseverkoop- en uitvoeringservaring mee naar zijn functie, eerst bij Cendant Corporation waar hij leiding gaf aan wereldwijde uitbreiding en transactie-onderhandelingen voor Century 21, Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial en ERA. Gedurende de daarop volgende tien jaar bij Realogy Corporation vergrootte hij de mondiale vertegenwoordiging en verbeterde de processen en systemen voor dezelfde makelaardijnetwerken en voor Sotheby’s International Realty.

Het laatst was Lewis in functie als managing director van Asia Pacific voor Christie’s International Real Estate, waar hij de operationele vertegenwoordiging van het netwerk oprichtte en de mondiale ontwikkeling van het merk hielp leiden. Hij richtte ook het in München gevestigde Counterparts Advisory LLC op voor advisering aan consumentenmerken die wereldwijd franchise-uitbreiding en operationeel advies zoeken.

“Mitch Lewis is precies de juiste vakman om Berkshire Hathaway HomeServices te helpen uitbreiden,” aldus Peter Turtzo, SVP van International Operations. “Hij is een autoriteit op het gebied van internationale franchising die elke keer succes heeft gegenereerd. Zijn veelomvattende ervaring en professionele inzicht zijn echte aanwinsten; hij zal er inderdaad voor zorgen ons netwerk naar een mondiaal niveau te brengen, veel verder dan onze huidige vertegenwoordiging in de Verenigde Staten.”

Lewis antwoordde: “Ik voel me vereerd met de kans om Berkshire Hathaway HomeServices bij hun mondiale uitbreiding te helpen. De naam Berkshire Hathaway wordt wereldwijd gerespecteerd, wat Berkshire Hathaway HomeServices voordeel geeft. Ik kijk ernaar uit om doelmarkten te verkennen en met franchisekandidaten te werken, om na te gaan hoe het merk hen kan helpen te groeien en de winst van hun makelaardijbedrijven te vergroten.”

Berkshire Hathaway HomeServices maakte in mei internationale uitbreidingsplannen bekend, tegelijk met de lancering van een krachtig nieuw vastgoedzoekplatform op hun website www.berkshirehathawayhs.com. Mondiale kopers van Amerikaans vastgoed kunnen de site in 10 talen vertalen en hun vastgoedsearches biedt alle vermeldingen in elke stad die door een franchise-onderneming van Berkshire Hathaway HomeServices wordt onderhouden. Het netwerk nam ook het initiatief tot een vermeldingenpublicatieprogramma dat vermeldingen op Amerikaanse franchise-ondernemingen naar vastgoedwebsites over de gehele wereld verstuurd.

“Deze richten open gateways naar de wereld in voor Amerikaanse filialen van Berkshire Hathaway HomeServices lang voordat een mondiale verkoopinspanning begint,” aldus Lewis. “Dit laat zorgvuldige planning en vooruitziendheid van het merk zien om dingen meteen goed te doen. In feite heeft Berkshire Hathaway HomeServices een extreem niveau van passende zorgvuldigheid, tact en geduld laten zien bij hun internationale uitbreidingsstrategie.”

Lewis zei dat zijn eerste doelmarkten uit belangrijke financiële centra zullen bestaan, naast doel- en toevoermarkten in de gehele EMEA-regio die stabiliteit in de vastgoedsector laten zien en waar de erkenning van de bedrijfsnaam Berkshire Hathaway hoog is.

Berkshire Hathaway HomeServices CEO Gino Blefari verwelkomt Lewis in zijn nieuwe functie. “Mitch is een mondiaal scherpzinnig leidinggevende die internationale franchise-ontwikkeling en activiteiten vanuit elke optiek kent en daarnaast de toewijding begrijpt die nodig is om de integriteit van onze merknaam te handhaven als we ons aansluiten bij leidende vastgoedmakelaardijen in het buitenland,” zei hij. “Hij is ook een talentvol consultant die onze mondiale strategie hielp vormgeven en franchisebedrijven begeleidde bij het maximaliseren van hun potentiële groei. Wij zijn trots en vol vertrouwen in de wetenschap dat Mitch zal helpen ons makelaarsnetwerk uit te breiden.”

Lewis woont in München, met zijn vrouw en twee zoons.

Over Berkshire Hathaway HomeServices en HSF Affiliates LLC

Berkshire Hathaway HomeServices gevestigd in Irvine, CA, is een vastgoedmakelaardijnetwerk gebouwd voor een nieuw tijdperk in woningvastgoed. Het netwerk dat een van de weinige organisaties is die het gebruik van de wereldberoemde Berkshire Hathaway-naam is toevertrouwd, brengt een definitieve standaard van vertrouwen, integriteit, stabiliteit en lange levensduur. Bezoek www.berkshirehathawayhs.com.

Irvine, HSF Affiliates LLC gevestigd in Californië, exploiteert franchisenetwerken van Berkshire Hathaway HomeServices, Prudential Real Estate en Real Living Real Estate. Het bedrijf is een joint venture waarvan HomeServices of America, Inc., het op één na grootste, full-service woningmakelaardijbedrijf van het land, een meerderheidsdochteronderneming is. HomeServices of America is een filiaal van het wereldberoemde Berkshire Hathaway Inc.

Prudential, het Prudential logo en het Rock-symbool zijn servicemerken van Prudential Financial, Inc. en gerelateerde entiteiten en worden onder licentie gebruikt met geen andere connectie met Prudential.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Berkshire Hathaway HomeServices
Kevin Ostler
949-794-7980
kevinostler@hsfranchise.com
of
Alyssa Camacho
212-642-7732
alyssa.camacho@edelman.com

Contacts

Berkshire Hathaway HomeServices
Kevin Ostler
949-794-7980
kevinostler@hsfranchise.com
of
Alyssa Camacho
212-642-7732
alyssa.camacho@edelman.com