Dagelijkse attribution van Visual IQ zorgt dagelijks voor effectievere marketinginkoop en optimalisatie

NEEDHAM, Massachusetts--()--Visual IQ, een toonaangevende provider van software voor marketingattribution, heeft vandaag zijn product voor dagelijkse attribution aangekondigd. Deze verrijking van het geavanceerde attributionplatform van Visual IQ herschikt dagelijks de algoritmische modellen voor de actueelste meetmethodes. Dit proces vergroot de accuratesse van de metingen en aanbevelingen voor optimalisatie, in een tijd waarin programmatische platforms de norm zijn. Deze programma’s staan of vallen bij actuele meetmethodes waarop inkoopbeleid is gebaseerd.

Volgens een recent onderzoek van Forrester Consulting in opdracht van Visual IQ, “Bring Algorithmic Attribution Up to Speed: Accelerate Your Attribution Insights for More Effective Digital Channel Optimization”, gebruiken marketeers attribution-algoritmes voor metingen en optimalisatie binnen verschillende kanalen, maar niet met de gewenste snelheid. Van de respondenten noemde 58 procent dagelijkse optimalisatie belangrijk tot zeer belangrijk, maar slechts een derde zei dit daadwerkelijk te kunnen doen met attribution-metingen. De methode van Visual IQ lost dit probleem op met dagelijkse TrueMetrics TM, die automatisch kunnen worden doorgegeven aan platforms voor media-inkoop.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Version 2.0 Communications for Visual IQ
Emily Lospennato, 617-426-2222
elospennato@v2comms.com

Contacts

Version 2.0 Communications for Visual IQ
Emily Lospennato, 617-426-2222
elospennato@v2comms.com