DC Super Hero Girls bundelen krachten met popsensatie Fifth Harmony

The members of Fifth Harmony celebrate the premiere of their DC Super Hero Girls "That's My Girl" music video collaboration by striking a pose with their favorite DC Super Hero Girls Action Doll. (Photo Cred: Warner Bros Consumer Products and DC Entertainment / Product Cred: Mattel)

BURBANK, Californië--()--Warner Bros. Consumer Products (WBCP) en DC Entertainment (DCE) hebben vandaag bekendgemaakt samen te werken met de prijswinnende popsterren van Fifth Harmony. Samen werken ze aan de allereerste muziekclip met de DC Super Hero Girls voor de nieuwe single van de popgroep, “That’s My Girl”. De superheldinnen en -schurken Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy en Katana schitteren in de geanimeerde video, die te zien is op YouTube-kanaal van DC Super Hero Girls.

“We zijn allemaal opgegroeid met deze vrouwelijke superhelden en het is geweldig dat ze zijn samengekomen om meisjes te laten zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn”, zeiden de vrouwen van Fifth Harmony. “Onze nieuwe single ‘That’s My Girl’ is het perfecte lijflied voor DC Super Hero Girls. We zijn erg blij dat we met deze posse optreden onze clip om jonge meisjes te inspireren zich sterk, machtig en super te voelen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Warner Bros. Consumer Products
Stephanie Clark
818.954.7308
stephanie.clark@warnerbros.com
or
B/HI on behalf of WBCP
Molly Quiring
310.694.3021
molly_quiring@bhimpact.com

Contacts

Warner Bros. Consumer Products
Stephanie Clark
818.954.7308
stephanie.clark@warnerbros.com
or
B/HI on behalf of WBCP
Molly Quiring
310.694.3021
molly_quiring@bhimpact.com