Smiths Detection levert vliegveld Berlin Brandenburg technologie voor bagagecontrole

WIESBADEN, Duitsland--()--Smiths Detection heeft van het ministerie van binnenlandse zaken van Duitsland opdracht gekregen de Duitse federale politiedienst te voorzien van apparatuur voor de controle van bagage die aan nieuwe EU-regels voldoet (EDS Standaard 3). De apparatuur wordt ingezet op het nieuwe vliegveld Berlin Brandenburg.

De nieuwe generatie HI-SCAN 10080 XCT-systemen werkt met röntgentechnologie met hoge resolutie, computertomografie en geavanceerde detectiealgoritmes, wat tezamen zorgt voor een hoog veiligheidsniveau. De systemen signaleren niet alleen de explosieven die in de huidige standaard worden beschreven, maar zijn ook te upgraden naar nieuwe criteria voor de opsporing van zelfgemaakte explosieven. Bovendien houdt het systeem het aantal valse alarmen laag – een belangrijk criterium voor efficiënt werk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Marketing and Communications (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Marketing and Communications (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com