A Herbalife Nutrition a Speciális Olimpia mozgalommal való együttműködése keretében 1 millió USA dollár értékben biztosít támogatást a mozgalom fitnesz programja számára

Los Angeles, USA--()--A táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, a Herbalife (NYSE: HLF) ma bejelentette, hogy a Speciális Olimpia mozgalommal való együttműködése keretében 1 millió USA dollár értékű támogatást biztosít a szervezet fizikai aktivitás népszerűsítését és a táplálkozás és hidratáltság javítását célzó nemzetközi fitnesz programja lefolytatása céljára.

A Herbalife Nutrition több mint 300, a táplálkozás és a sportteljesítmény közti összefüggéseket kutató tudóst és 36 orvost tömörítő globális csapata segítségével a vállalat táplálkozási tanácsokat és oktatási anyagokat (ideértve videókat és egyéb ismeretterjesztő anyagokat) biztosít az edzők, sportolók, gondozók és a Speciális Olimpia mozgalom minden tagja számára.

"A Speciális Olimpia nem pusztán sportolók versengése" - fejtette ki Kyle Washburn, a Speciális Olimpia mozgalom fitnesz igazgatója. "Olimpikonjaink egy olyan közösséghez tartoznak, amely a sportoláson kívül az egészséges életmód elsajátításában és a fizikai állapotjavítás terén is támogatja őket."

A vállalat által végzett szponzori tevékenység részeként Dana Ryan, Ph.D., a Herbalife Sports Performance and Education (Sportteljesítmény és Oktatás) egységének rangidős vezetője csatlakozik a Speciális Olimpia mozgalom Globális Fitnesz Munkacsoportjához, hogy tapasztalataival és szakértelmével segítse a Speciális Olimpia mozgalom sportolóit, edzőit, családjaikat és támogatóikat. Annak érdekében, hogy az emberek minél nagyobb körében tudatosítsa a megfelelő táplálkozás és az egészséges, aktív életvitel fontosságát, a Herbalife Nutrition fehérjetermékek csomagolásán egyes piacokon szerepelni fog a Speciális Olimpia mozgalom logója. A Globális Fitnesz Munkacsoport fitneszszakértőket és sportolókat is magában foglaló nemzetközi bizottság, amelynek feladata a Speciális Olimpia mozgalom keretében sportoló olimpikonok sportteljesítményének és egészségének javítása fitneszmódszerek alkalmazásával.

"Küldetésünknek tekintjük, hogy megfelelő táplálékot biztosítsunk az embereknek világszerte, és támogassuk azokat, akik szeretnének egészséges, aktív életet élni" - mondta el Michael O. Johnson, a Herbalife elnök-vezérigazgatója. "Globális Herbalife közösségünk számára inspirációt jelent a Speciális Olimpia mozgalom és annak lenyűgöző olimpikonjai, és büszkék vagyunk arra, hogy rendelkezésükre bocsáthatjuk táplálékkiegészítőinket és a fitneszre vonatkozó szakértelmünket."

A 2015. évi Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon Los Angelesben a Herbalife Nutrition tagjai és alkalmazottai nagylelkű támogatásának eredményeként cégünk a Világjátékokon versengő speciális olimpikonok mintegy 10 százalékának részvételét szponzorálta. Ezen felül a Herbalife Nutrition 280000 fehérjeszeletet biztosított, továbbá rendelkezésre bocsátotta létesítményeit több ezer sportoló, edző és önkéntes segítő regisztrációja és akkreditációja céljára.

További információkért a Speciális Olimpiai Világjátékokról, valamint az önkéntes támogatási lehetőségekről látogasson el a következő internetes oldalra: www.specialolympics.org/Sponsors/Herbalife.aspx.

Amit a Herbalife-ról tudni kell…

A Herbalife táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, amely nagyszerű termékeivel már 1980 óta járul hozzá az emberek életének megváltoztatásához. Táplálékkiegészítőink, testsúlykontroll, sport és fitnesz, valamint szépségápolási termékeink több mint 90 országban kizárólag a független Herbalife Tanácsadók számára, illetve rajtuk keresztül érhetők el. Magas minőségű termékeinkkel, a Herbalife tanácsadók által nyújtott személyes tanácsadással, és az ügyfeleket egészséges, aktív életvitelre ösztönző közösségünkkel elkötelezetten küzdünk az olyan globális problémák ellen, mint az alultápláltság és az elhízás.

Támogatjuk a Herbalife Családi Alapítványt (Herbalife Family Foundation [HFF]) és annak Casa Herbalife programjait, hogy segíthessünk jobb táplálékot biztosítani a szükséget szenvedő gyermekeknek. Szerte a világon több mint 190 világklasszis sportolót, csapatot és eseményt szponzorálunk, ideértve Cristiano Ronaldot, az LA Galaxy-t és számos egyéb sport bajnokait.

A vállalat világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat, és részvényei forgalomban vannak a New York-i Tőzsdén (NYSE: HLF). Árbevétele 2015-ben 4,5 milliárd USA dollár volt. A Herbalife honlapján számos pénzügyi és egyéb információ található a vállalatról: ir.Herbalife.com. A vállalat arra kéri a befektetőket, hogy időnként látogassanak el a vállalat honlapjára, mivel az ott közölt információkat folyamatosan frissítjük, illetve új információkat teszünk közzé. További információkért kérjük, látogasson el a Herbalife.com vagy az IAmHerbalife.com internetes oldalra.

Amit a Speciális Olimpiáról tudni kell…

A Speciális Olimpia globális mozgalom, amely a sport öröme és átalakító ereje révén felszabadítja az emberi szellemet szerte a világon. Mozgalmunk lehetővé teszi a szellemi fogyatékossággal élő emberek számára, hogy közösségük elfogadott és értékes tagjává váljanak, és ezáltal az embertársaink iránti tisztelet és elfogadás a társadalmak egyre általánosabb jellemzője legyen mindenhol a világon. A sport ösztönző erejére támaszkodva, az egészséges életmódot népszerűsítő és ismeretterjesztő programjai révén a Speciális Olimpia mozgalom harcol a mozgáshiányos életmód, az igazságtalanság és az intolerancia ellen. Az 1968-ban Eunice Kennedy Shriver által elindított Speciális Olimpia mozgalomban ma már több mint 4,5 millió sportoló számára biztosítja a sportolás lehetőségét mintegy 170 országban. Több mint 1,4 millió edző és önkéntes segítő támogatásával a Speciális Olimpia 32 olimpiai sportágban, megközelítőleg 108000 sportrendezvényt és versenyt szervez évente. Látogasson el a Speciális Olimpia honlapjára: specialolympics.org/. Kövessen minket a következő közösségi oldalakon: Twitter@specialolympics, fb.com/specialolympics, youtube.com/specialolympicshq, instagram.com/specialolympics és specialolympicsblog.wordpress.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Herbalife
Jennifer Butler, 213-745-0420
jenb@herbalife.com

Contacts

Herbalife
Jennifer Butler, 213-745-0420
jenb@herbalife.com