Keio Plaza Hotel Tokyo Offers serveert desserts, cocktails en gerechten met Alice in Wonderland-thema

Keio Plaza Hotel Tokyo offers "Alice in Wonderland" themed sweets buffet from October, which includes fruit sandwiches patterned after the various suits of playing cards, cream puffs in the image of the twins Tweedle Dee and Tweedle Dum who appear as characters in the novel, and a total of 30 different beautiful and delicious desserts. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels in de wijk Shinjuku, Tokyo, serveert vanaf 1 oktober speciale menu’s met Alice’s Adventures in Wonderland als thema. De gerechten naar Lewis Carrolls tijdloze roman zijn tot 31 januari 2017 te proeven in drie restaurants van het hotel. In het restaurant dat de hele dag open is, schotelt Alice’s Sweets Party allerhande zoetigheden voor. De lounge en het andere restaurant bieden speciale menu’s aan, naast drie uur onbeperkt drinken voor een vast prijs.

Jurin, de eetgelegenheid die de hele dag open is, maakt broodjes met fruit die zijn geïnspireerd op de speelkaarten uit Alice in Wonderland. Het restaurant bereidt ook soesjes in de vorm van de tweeling Tweedle Dee en Tweedle Dum, naast in totaal dertig verschillende en heerlijke desserts voor gasten. Gasten die verkleed als een van Carrolls personages krijgen een speciaal cadeau.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp