Hytera haalt miljoenenopdrachten binnen in Dominicaanse Republiek

SANTO DOMINGO, Dominicaanse Republiek--()--Hytera, wereldwijd toonaangevend als systeemleverancier voor professionele mobiele radiocommunicatie, heeft twee grote opdrachten gekregen van het ministerie van algemene zaken van de Dominicaanse Republiek. Voor het landelijk noodhulpnetwerk Sistema Nacional de Atención a Emergencias y Seguridad selecteerde de Dominicaanse regering TETRA (Terrestrial Trunked Radio) voor cruciale communicatie. De overheid schreef eind 2015 twee openbare aanbestedingen uit. Eén aanbesteding had betrekking op 5 vestigingen en 528 terminals in de steden Haina en San Cristobal, die aan de hoofdstad Santo Domingo grenzen. De andere aanbesteding betrof 30 vestigingen en 2155 terminals in Santiago, de op een na grootste stad van het land.

Hytera leverde na een openbare aanbesteding van het ministerie van algemene zaken in 2013 ook het TETRA-netwerk in Santo Domingo. Het project bestaat uit verschillende onderdelen: een aan 112 gelijkend systeem, een systeem voor cameratoezicht en infrastructuur voor communicatie en de daarbij horende terminals, waarvan de oplevering aan Hytera is gegund. “Het systeem in Santo Domingo biedt betrouwbare communicatiediensten voor hulpdiensten, en het is een goed voorbeeld van de oplossingen van Hytera.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hytera Communication Corp., Ltd.
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com

Contacts

Hytera Communication Corp., Ltd.
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com