Bamboo Rose presenteert Rose Clipper voor inspiratie tot nieuwe ideeën

BOSTON--()--Bamboo Rose, het platform voor productinnovatie dat de winkeliersgemeenschap verbindt, heeft vandaag Rose Clipper gepresenteerd, een nieuwe clipping tool voor het veilig maken en delen van afbeeldingen ter inspiratie van productdesigners, winkeliers en productontwikkelaars. Leden van Bamboo Rose halen hiermee eenvoudig een knipsel van het web en slaan deze direct op via het platform, waarmee ze snel ideeën delen met hun teams en gemeenschap tijdens de productontwikkeling.

“Om succesvol te zijn in de huidige retaileconomie, moeten winkeliers en leveranciers voorlopen op trends, grote ideeën ontwikkelen en deze delen binnen de gemeenschap. Tegelijkertijd moeten ze hun intellectuele eigendom beschermen, want dit is tegenwoordig verspreid over uiteenlopende technologieën, zoals Pinterest, Instagram en Box”, zei Sue Welch, ceo van Bamboo Rose. “We hebben Rose Clipper ontwikkeld als hulp voor teams die hun ideeën en inspiratie beter willen vastleggen, zodat ze focussen op het belangrijkste binnen hun branche: geweldige producten maken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate Ink for Bamboo Rose
Abigail Holmes, 617-969-9192
bamboorose@corporateink.com

Contacts

Corporate Ink for Bamboo Rose
Abigail Holmes, 617-969-9192
bamboorose@corporateink.com