Delticom AG: Remmenkoop.nl – Nieuwe online shop voor remmen

  • Remmenkoop.nl: Delticom lanceert online shop voor remschijven en remvoeringen.
  • Op Remmenkoop.nl vinden klanten een groot en veelzijdig productassortiment. Behalve remmen bestaat dit ook uit banden, band/velgcombinaties, velgen en accessoires.
  • Eenvoudig, snel en gebruikersvriendelijk zoeken naar de passende producten voor eigen voertuigen.
  • Moderne en comfortabele online koop: klanten profiteren van Delticoms 15-jarige ervaring in de online handel met auto-onderdelen en banden, van aantrekkelijke prijzen en extra klantvoordelen.

HANNOVER, Duitsland--()--Delticom AG, Europa's marktleider op het gebied van online handel in banden en auto-accessoires, presenteert Remmenkoop.nl – de nieuwe online shop voor remschijven en remvoeringen. Het productassortiment bevat meer dan 12.500 remschrijven en 11.000 remvoeringen van diverse merken. Verder bestaat het grote assortiment op Remmenkoop.nl uit banden, velgen, band/velgcombinaties, motorbanden en accessoires. Behalve in Duitsland is er een Deltiom Onlineshop voor remmen in nog 15 andere Europese landen.

"Wij zijn blij dat we nu ook een online shop kunnen aanbieden die gespecialiseerd is in remmen. Dankzij een speciaal zoekfilter op basis van voertuigen kan het passende product eenvoudig en ongecompliceerd worden gevonden: bovendien kunnen klanten via fabrikant, model en motortype, of ook gewoon via het invoeren van de artikelnummer, hun voertuig vinden. Zij komen vervolgens in een overzichtelijke lijst met alle geschikte producten van allerlei producten. De zoekresultaten kunnen verder op verschillende categorieën gesorteerd worden, bijvoorbeeld op de voordeligste aanbiedingen," zegt Thierry Delesalle van Remmenkoop.nl.

Klanten profiteren op Remmenkoop.nl van Delticoms 15-jarige ervaring in de online handel met banden en accessoires: de verwerking van de bestelling, het distributietraject en de service zijn perfect op elkaar afgestemd. Snelle levertijden evenals een veelheid aan betaalopties zijn extra voordelen voor klanten bij de online koop op Remmenkoop.nl.

Koop remmen en remvoeringen online op:

www.bremsenkaufen.de, www.bremsenkaufen.at, www.bremsenkaufen.ch, www.acheterfreins.ch, www.acheterfreins.be, www.remmenkoop.be, www.kobebremser.dk, www.comprarfrenos.es, www.ostaajarrut.fi, www.acheterfreins.fr, www.brakesshop.ie, www.acquistarefreni.it, www.remmenkoop.nl, www.kjopebremser.no, www.hamulcekup.pl, www.freioscomprar.pt, www.kopabromsar.se, www.brakesshop.co.uk

Contacts

Media-contactpersonen:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Release Summary

Die Delticom AG, Europas führender Onlinehändler für Reifen und Autozubehör, stellt Bremsenkaufen.de vor – den neuen Onlineshop für Bremsscheiben und Bremsbeläge.

Contacts

Media-contactpersonen:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com