Smithers Viscient benoemt nieuw onderzoekshoofd en versterkt capaciteiten voor bijenonderzoek

Smithers Viscient Names New Study Director, Bolsters Bee Testing Capabilities (Photo: Business Wire)

HARROGATE, England--()--Smithers Viscient, een bedrijf in uitbesteed onderzoek, heeft vandaag bekendgemaakt Aline Fauser te hebben benoemd tot hoofd onderzoek. Fauser is een gevestigde onderzoeksleider op gebied van ecotoxicologie met specialistische expertise in semiveld- en veldonderzoek naar chronische en acute ziekten bij honingbijen (apis) en andere bijen (non-apis). Haar komst naar Smithers Viscient in Harrogate versterkt de capaciteiten van de vestiging op vlak van bijentests. Dit stelt het bedrijf in staat cliënten in Europa en wereldwijd deze zeer gewilde testdiensten aan te bieden, in samenwerking met de Noord-Amerikaanse faciliteiten van het bedrijf.

“Veel van onze cliënten in Europa zijn op zoek naar een toegewijde testpartner voor onderzoek naar apis- en non-apis-bijen, dus wilden we uitbreiden om hun beste steun te zijn”, zei Susan Shepherd, president van Smithers Viscient. “Aline is een geweldige professional die staat voor de toewijding aan goede wetenschap en we zijn enorm blij met haar.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smithers Viscient
Fiona Brook-Rogers
+44 (0) 1423 532 710

Contacts

Smithers Viscient
Fiona Brook-Rogers
+44 (0) 1423 532 710