Bewustzijn over cyberveiligheid, forensisch onderzoek en elektronisch naar hoger plan door LawTech van INsig2

BRUSSEL--()--Het eerste educative programma van LawTech, Electronic Evidence, behandelt nieuwe casussen rond Technology Assisted Review (TAR) in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en hulpmiddelen voor onderzoek op vlak van mededingingsrecht, privacy, gegevensbescherming, wettelijke vereisten en industrie.

Het tweede programma, Digitaal Forensisch Onderzoek, behandelt onderwerpen die verband houden met geavanceerde analytisch-forensische technologieën, oplossingen voor versleutelde apparaten, forensisch onderzoek op geheugendragers en veel meer. Volgens spreker Zeno Gerardt zei: “Bij forensisch onderzoek naar video, afbeeldingen of audio rijst soms de vraag of opgeslagen gegevens authentiek zijn. Er zijn verscheidene middelen om vast te stellen of multimedia authentiek is.”

Uiteindelijk behandelt het derde programma, Cyber Security, onderwerpen als de hack van Panama Papers, versleutelde tekstberichten en de voor en nadelen van cyberverzekering. Over ransomware had spreekster Savina Gruičić het volgende te zeggen: “Ransomware is uitgegroeid tot een van meest gebruikte types malware door cybercriminelen. Bewustzijn is de beste verdediging tegen ransomware.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For INsig2 LawTech Europe Congress:
Suzanne Easter, 00420 734 595 268
Suzanne@e-discovery-europe.com

Contacts

For INsig2 LawTech Europe Congress:
Suzanne Easter, 00420 734 595 268
Suzanne@e-discovery-europe.com