Longanalyseplatform StratX van Pulmonx maakt snelle en zekere patiëntselectie mogelijk voor Zephyr Endobronchial Valve

LONDEN & REDWOOD CITY, Californië--()--Pulmonx® Corporation heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn platform voor longanalyse StratX™ commercieel verkrijgbaar is in landen waar een CE-markering is vereist. Het StratX Platform is ontworpen om artsen te helpen snel en betrouwbaar vast te stellen welke patiënten in aanmerking komen voor behandeling met de Zephyr® Endobronchial Valves (EBV). De Zephyr EBV is de meest onderzochte, minimaal invasieve behandeling van ernstig emfyseem. Het verbetert de ademhaling, inspanningscapaciteit en kwaliteit van leven van patiënten aantoonbaar als patiënten op de juiste manier worden geselecteerd.

Artsen weigerden patiënten voorheen vaak een EBV-behandeling op basis van een subjectieve beoordeling van de longfissuren (de scheiding tussen longkwabben) via CT-scans. Hierdoor werden veel patiënten niet behandeld, terwijl ze daar mogelijk baat bij zouden hebben gehad.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chronic Communications
Michelle McAdam
michelle@chronic-comm.com
(949) 545-6654 or (310) 902-1274

Contacts

Chronic Communications
Michelle McAdam
michelle@chronic-comm.com
(949) 545-6654 or (310) 902-1274