ReSound® keert terug op grootste show voor consumentenelektronica in Berlijn met geavanceerde gehoortechnologie

BERLIJN--()--ReSound keert deze week terug naar ‘s werelds grootste internationale beurs voor consumentenelektronica, IFA, waar het zijn bekroonde intelligente gehoorapparaten tentoonstelt. Daarmee wil het bedrijf leidend zijn in de discussie over de wijze waarop gehoorspecialisten de hoogst mogelijke tevredenheid bij mensen met gehoorverlies kunnen bewerkstelligen tijdens de pasprocedure en in het dagelijks leven. Wereldwijd lijden meer dan 500 miljoen mensen aan gehoorverlies, onder wie 13 miljoen tot 15 miljoen Duitsers.

Particulieren en nieuwsmedia worden uitgenodigd om ReSound Smart Hearing te ervaring in de stand van ReSound, in hal 7.2b 201.

ReSound LiNX 2™ and ReSound ENZO 2™ zijn ‘s werelds eerste complete familie van gehoorhulpmiddelen met Made for iPhone-functies, en komen met de bekroonde gratis app ReSound Smart. Deze app is beschikbaar voor Apple App Store, en voor sommige Android-toestellen in de Google Play Store. Vertegenwoordigers van ReSound demonstreren het volledige spectrum van ReSound, dat dragers de mogelijkheid geeft direct via hun Phone®, iPad®, of iPod touch® naar hun gehoorapparaten te streamen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ReSound
John Procter, +1-703-587-9967
jprocter@mcbeestrategic.com

Contacts

ReSound
John Procter, +1-703-587-9967
jprocter@mcbeestrategic.com