Westinghouse bereikt met installatie reactorvat V.C. Summer mijlpaal

JENKINSVILLE, S.C.--()--Westinghouse Electric Company bereikt met zijn succesvolle installatie van een reactorvat in het nucleaire eiland van AP1000-reactor 2 van de kerncentrale V.C. Summer op 30 augustus een belangrijke mijlpaal. De plaatsing markeert de verschuiving van louter structureel werk naar de assemblage van de reactor zelf, inclusief pompen, pijpleidingen en bekabeling.

“Het reactorvat vormt het hart van de AP1000-reactor, dus de installatie ervan is een keerpunt in de constructiefase van het project op het terrein van Unit 2 op V.C. Summer”, zei Jeff Benjamin, senior vicepresident Nieuwe Reactoren en Grote Projecten. “Nu het reactorvat op zijn plek staat, verschuift de focus naar de installatie van stoomgeneratoren later dit jaar, waarna de reactor volgend jaar tot leven komt door de initiële activering van de systemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Courtney Boone, 412-374-2707
Vice President, Global Communications
booneca@westinghouse.com

Contacts

Westinghouse Electric Company
Courtney Boone, 412-374-2707
Vice President, Global Communications
booneca@westinghouse.com