Universal Laser Systems en MakerSpace lanceren samenwerking in Garching bei München met ULS Multiwave Hybrid™

WENEN--()--Universal Laser Systems, Inc. (ULS), wereldleider in apparatuur voor materiaalbewerking met laser, heeft een XLS10MWH-lasersysteem met gepatenteerde Multiwave Hybrid™ -technologie geïnstalleerd in faciliteiten van MakerSpace in Garching bei München. Dit geavanceerde lasersysteem bevat toptechnologie voor materiaalverwerking en vergroot de capaciteiten van de groeiende MakerSpace-gemeenschap aanzienlijk.

MakerSpace is onderdeel van het innovatiecentrum UnternehmerTUM van de technische universiteit van München en biedt zijn gemeenschap van gebruikers toegang tot een brede keur aan machines, gereedschap en software in een faciliteit van 1500 vierkante meter in Garching. Gebruikers van MakerSpace beschikten eerder al over drie VLS-systemen van Universal Laser Systems. De nieuwe Multiwave Hybrid-technologie effent de weg naar nieuw terrein in laserbewerking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Universal Laser Systems, Inc.
Mark Schaefer, 480-483-1214 x 298
Senior Marketing Manager
mschaefer@ulsinc.com
www.ulsinc.com

Contacts

Universal Laser Systems, Inc.
Mark Schaefer, 480-483-1214 x 298
Senior Marketing Manager
mschaefer@ulsinc.com
www.ulsinc.com