Grootste FDI-forum van Midden-Oosten en Noord-Afrika in Sharjah (VAE) in september

Emirate of Sharjah, UAE (Photo: Business Wire)

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--Sharjah FDI: The Gateway to the Middle East, North Africa and South Asia is de naam van het tweede FDI Forum in Sharjah, het grootste evenement voor directe buitenlandse investeringen (FDI) van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het forum opent zijn deuren op 28 en 29 september 2016 in Sharjah, het op twee na grootste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten.

Sharjah FDI Forum 2016 ontvangt meer dan driehonderd beleidsmakers, leidinggevenden en economische experts voor een uitwisseling van kennis en expertise op vlak van FDI in de VAE, het Midden Oosten en de wereld. Het platform analyseert de huidige economische omstandigheden in Sharjah en de VAE en taxeert de daaruit voortvloeiende mogelijkheden. Dit jaar streeft het forum vol keynote-presentaties en paneldiscussies een vervolg op het succes van het evenement in 2015 na. Dit evenement werd georganiseerd om te profiteren van het feit dat de VAE in 2014 het aantrekkelijkste land voor FDI in het Midden-Oosten en Afrika waren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sharjah Investment and Development Authority, Shurooq
Mousa Nimer, Cell phone: +971 50 737 6154
Email: m.nimer@nncpr.com

Contacts

Sharjah Investment and Development Authority, Shurooq
Mousa Nimer, Cell phone: +971 50 737 6154
Email: m.nimer@nncpr.com