Actility lanceert ThingPark Approved programma om IoT Solution Deployment te vereenvoudigen en te versnellen

MUNICH--()--Actility, de brancheleider in draadloze telecommunicatie (LPWAN) en de vernieuwer achter het ThingPark LPWA IoT platform, kondigde vandaag de lancering van het ThingPark Approved programma aan. Ook verwelkomen zij de eerste partners om de status ThingPark Approved te verkrijgen.

Met betrekking tot het oplossingsspectrum van sensoren en modules naar toegangspoorten en uiteindelijke applicaties, worden ThingPark Approved producten geƫvalueerd in een hele reeks aan interfaces en integratiepunten om een functionerend netwerk (interoperabiliteit) tot stand te brengen.

Actility is verheugd ThingPark Approved aan te kondigen voor Adeunis RF, AllThingsTalk, ATIM, Daliworks, Expemb, Finsecur, Flashnet, Foxconn, Globalsat, IMST, Kerlink, Microchip, MultiTech, MyDevices, Nemeus, NKE-Watteco, Omniimpex, Rising HF and Sensing Labs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Actility Press contact
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com

Contacts

Actility Press contact
Anne van Gemert
anne.vangemert@actility.com