Keio Plaza Hotel Tokyo opent nieuwe clubetages van ‘Premier Grand’ in december 2016

Our brand-new exclusive Club Lounge on the 45th floor will have its grand opening in December. Guest will experience the ultimate in relaxation with comfort and relief, apart from the urban hustle and bustle. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meeste prestigieuze internationale hotels van Japan, met standplaats in Shinjuku in Tokyo, begint met de renovatie van elf suites en honderd hotelkamers. Tegelijkertijd opent een speciale Club Lounge op de bovenste, 45e verdieping van het hoofdgebouw zijn deuren. Deze lounge begint in december 2016 met activiteiten. Speciale aandacht gaat uit naar een aanzienlijke opwaardering van de voorzieningen en faciliteiten, zodat het verblijf voor gasten comfortabeler en plezieriger is. De renovaties kosten in totaal 2,5 miljard yen.

In totaal worden 111 kamers op de 37e en 41ste verdieping van ons hotel gerenoveerd, wat gelijktijdig gebeurt met de bouw van een speciale clubetage en Club Lounge op de hoogste verdieping van de hoofdtoren. De renovatie bestaat onder meer uit de bouw van kamers met kwalitatief hoogstaande faciliteiten voor een rustgevende sfeer, te midden van een drukke en gejaagde stadsomgeving. De Club Lounge geeft gasten de gelegenheid in en uit te checken, te ontbijten en overdag te genieten van een lichte maaltijd, verschillende cocktails of drankjes. Daarnaast helpen onze toegewijde conciërges gasten met warme gastvrijheid en ondersteunen ze hotelgasten met een brede keur aan diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp