GSMA steunt acties van Europese Commissie voor versnelde ontwikkeling 5G in Europa

BRUSSEL--()--De GSMA heeft haar steun uitgesproken voor het 5G Manifesto for Timely Deployment of 5G in Europe, dat vandaag is gepresenteerd tijdens een vergadering met Eurocommissaris Oettinger en ceo’s uit de telecom en applicatiebranche. Het 5G Manifesto is opgesteld om samenwerking tussen telecombedrijven en belangrijke verticale sectoren te bevorderen, ontwikkeling en groei van het Europese digitale ecosysteem te faciliteren en een investeringsgericht beleidskader te stimuleren.

“Nu mobiele technologie vooruitsnelt richting 5G heeft Europa de kans digitaal een leidende rol te spelen en snelle mobiele aansluitingen voor al zijn burgers toegankelijk te maken”, zei John Giusti, hoofd regelgeving van de GSMA. “Omdat 5G nog een ontluikende technologie is, zijn de stappen van vandaag cruciaal om toekomstig succes van deze technologie te waarborgen en Europa’s positie als leider in innovatie opnieuw te bevestigen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GSMA (Brussels)
PR Director, Europe
Olivier Lechien, +32 (0) 479 99 01 63
olechien@gsma.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

GSMA (Brussels)
PR Director, Europe
Olivier Lechien, +32 (0) 479 99 01 63
olechien@gsma.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com