Upgrade naar cloud voor Common Data Environment van Crossrail via AssetWise van Bentley

LONDEN--()--U.K. Rail Conference – Bentley Systems, Incorporated, een toonaangevende aanbieder van software voor infrastructurele vooruitgang, heeft vandaag bekendgemaakt dat het met succes de Common Data Environment (CDE) van Crossrail via zijn AssetWise-diensten heeft geüpgraded naar een hybride cloudplatform dat wordt ondersteund door Microsoft Azure. Dit voorziet in één enkele ruimte voor het opslaan, delen en beheren van informatie van circa 1 miljoen infrastructurele bouwonderdelen.

Crossrail, het grootste bouwproject van Europa, is in een virtuele ruimte ontworpen als driedimensionaal, vierdimensionaal en vijfdimensionaal bouwerkinformatiemodel. Dit gebeurde met uitgebreide ondersteuning van Bentleys modelleringssoftware. Bentleys systeem voor informatie over bouwonderdelen, AssetWise, dat steunt op eB technology, beheert de technische informatie van Crossrail en biedt een compleet, geordend overzicht van de ‘digitale spoorwegen’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bentley Systems, Incorporated
Press Contact:
Gail McGrew, +1 610-458-2752
gail.mcgrew@bentley.com
Follow us on Twitter: @BentleySystems

Contacts

Bentley Systems, Incorporated
Press Contact:
Gail McGrew, +1 610-458-2752
gail.mcgrew@bentley.com
Follow us on Twitter: @BentleySystems