Startup World Cup debuteert:
1 miljoen dollar voor wereldkampioen

SAN JOSE, Californië--()--Startup World Cup, een internationale conferentie en wedstrijd, maakt zijn debuut. Het evenement verbindt start-ups uit de hele wereld. Startup World Cup organiseert regionale evenementen in Indonesië, Japan, Taiwan, China, Israël, Australië, Duitsland, Chili en de Verenigde Staten (in Boston en Silicon Valley). Finalisten van deze wedstrijden nemen het vervolgens tegen elkaar op in de Grote Finale, die op 24 maart 2017 losbarst in Silicon Valley. De eindwinnaar wordt uitgeroepen tot Startup World Cup Champion en wint 1 miljoen dollar aan investeringsgeld.

Startup World Cup wordt georganiseerd door Fenox Venture Capital. Fenox komt oorspronkelijk uit Silicon Valley, maar is wereldwijd in veertien landen gevestigd. De exclusieve partners van Fenox zijn grote bedrijven uit alle delen van de wereld. Fenox benut zijn sterke, mondiale netwerk om start-upgemeenschappen aan elkaar te koppelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Startup World Cup
Chris Abshire
Executive Director
chris@startupworldcup.io

Contacts

Startup World Cup
Chris Abshire
Executive Director
chris@startupworldcup.io