HeartMate 3 Left Ventricular Assist van St. Jude Medical wint Innovation Award op CARDIOSTIM-EHRA EUROPACE

Dr. Mark Carlson, Chief Medical Officer at St. Jude Medical and Dr. Philippe Ritter, Chairman of CardioStim and Heart Rhythm Specialist at the University Hospital of Bordeaux. (Photo: Business Wire)

ST. PAUL, Minn.--()--St. Jude Medical, Inc., internationaal producent van medische apparatuur, heeft de Innovation Award gewonnen met zijn HeartMate 3™ Left Ventricular Assist System (LVAS). De prijs werd uitgereikt op het internationale congres CARDIOSTIM EHRA EUROPACE 2016, voor elektrofysiologie en cardiologische technologie.

Een internationaal panel van experts, wetenschappers en artsen komen ieder jaar samen om het nieuwste in medische technologie te beoordelen. De HeartMate 3 LVAS won een prijs in de categorie Verbeterde Patiëntzorg. Het apparaat, dat de circulering op gang helpt, is beschikbaar als cardiologische steun voor hartpatiënten die in afwachting zijn van een transplantatie, niet in aanmerking komen voor een transplantatie of herstellen van een hartinfarct.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

St. Jude Medical, Inc.
J.C. Weigelt, 651-756-4347
Investor Relations
jweigelt@sjm.com
of
Kristi Warner, 651-756-2085
Media Relations
kwarner@sjm.com

Contacts

St. Jude Medical, Inc.
J.C. Weigelt, 651-756-4347
Investor Relations
jweigelt@sjm.com
of
Kristi Warner, 651-756-2085
Media Relations
kwarner@sjm.com