Patient Safety Movement prijst Healthcare Research and Quality (AHRQ) en MedStar Health voor ontwikkeling hulppakket CANDOR

IRVINE, Calif.--()--The Patient Safety Movement Foundation (PSMF) adviseert gezondheidsorganisaties over de hele wereld om het online pakket Communication and Optimal Resolution (CANDOR) van de Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) te implementeren. AHRQ heeft MedStar geselecteerd om het pakket met hulpmiddelen voor het CANDOR-programma te ontwikkelen en te testen. Het online pakket help organisaties bij de creatie van een cultuur van veiligheid, gericht op organisatorische verantwoordelijkheid; zorg voor de patiënt, familie en zorgverlener; diepgaand onderzoek en analyse naar ongelukken; een eerlijke afhandeling bij schadelijk ongelukken; en leren van ieder schadelijk ongeluk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah
(858) 859-7001
irene@paigah.com

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Irene Paigah
(858) 859-7001
irene@paigah.com