Het Europese Pricing Platform® (EPP) en de medeoprichter Alliance Life Sciences kondigen het komende 6e EPP Life Sciences Pricing-forum aan

20-21 september, 2016, Montreux, Zwitserland

BRUSSEL & SOMERSET, N.J.--()--Het Europese Pricing Platform® (EPP), het toonaangevende kennisplatform voor duizenden Europese managers op het gebied van prijsstelling en winstoptimalisatie, en Alliance Life Sciences, de topleverancier van wereldoplossingen voor prijsstelling, aanbesteding en inkomstenbeheer binnen het domein van biowetenschappen, kondigen verheugd het 6e jaarlijkse EPP Life Sciences Pricing-forum aan, onder de naam “Pricing Under Pressure,” dat van 20-21 september 2016 in Montreux, Zwitserland wordt gehouden.

“Dit unieke evenement, ontwikkeld door personen die zich bezighouden met prijsstelling voor personen die zich bezighouden met prijsstelling, richt zich op de uitdagingen van de hedendaagse prijsstelling, en is ontworpen om fabrikanten van farmaceutische en medische apparatuur te helpen hun commerciële en strategische modellen aan commerciële en strategische doelen aan te passen,” zegt Alan Crowther, CEO, Alliance Life Sciences. “EPP deelt onze inzet voor het verzorgen van een evenement waar professionals in de biowetenschappen innovatieve strategieën en concrete plannen van aanpak kunnen vinden voor het optimaliseren van prijsstellingsprocessen wereldwijd.”

Terwijl betalende partijen, de toegenomen concurrentie en het politieke klimaat druk blijven uitoefenen op de prijsstelling van farmaceutische en medische apparatuur, biedt de conferentie een forum voor het bespreken van de strategische en operationele prijsstellingskwesties.

Het Forum biedt een exclusieve primeur van nieuwe onderzoeksgegevens, interactieve workshops met farma/generieke geneesmiddelen en medisch technische/biotechnologische trajecten, state-of-the-art inzichten, persoonlijke gesprekken met top experts en collega's, en meer dan 900 minuten netwerkmogelijkheden.

Pol Vanaerde, de oprichter van EPP, voegt eraan toe, "De biowetenschappensector heeft meer inzicht, geavanceerde oplossingen en kennisbeheer nodig om de hindernissen van de huidige prijsstelling onder ogen te zien. Het Forum brengt de belangrijke beïnvloeders in de sector samen en levert een verhelderende en zeer waardevolle ervaring voor de deelnemers aan het toonaangevende forum."

Ga voor meer informatie over het EPP Life Sciences Pricing Forum naar http://www.pricingevents.eu/events/6th-epp-life-sciences-forum-2016/.

Over het Europese Pricing Platform

Het European Pricing Platform is de #1 prijsstellings- en winstoptimalisatie-organisatie met als missie te zorgen voor een volwassen prijsstelling door personen en bedrijven. www.pricingplatform.eu

Over Alliance Life Sciences

Alliance Life Sciences is een wereldwijde innovator die zekerheid biedt en zakelijk potentieel ontsluit om ingewikkelde commerciële problemen op een unieke manier op te lossen. Ons team, verspreid over de hele wereld, wijdt zich al ruim tien jaar aan de biowetenschappen en geeft informatie over uitbesteding, prijsstelling en toegangsmogelijkheden. Wij bieden onze service aan bedrijven in de biowetenschappen in het middensegment en aan acht van de top 10 fabrikanten van geneesmiddelen. Neem contact op via het nummer: 866-581-4850 of  www.alscg.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CPR voor Alliance Life Sciences
Nathan Molinari, 201.641.1911 x22
nmolinari@cpronline.com

Contacts

CPR voor Alliance Life Sciences
Nathan Molinari, 201.641.1911 x22
nmolinari@cpronline.com