Analogix’ bewezen producten met DisplayPort-over-USB-C zijn eerste keus, meer dan 10 mln. controllers en transmitters afgeleverd

Analogix’s market proven DisplayPort over USB-C solutions under the SlimPort brand are mobile industry’s top choice. (Photo: Business Wire)

SANTA CLARA, Californië & BEIJING--()--Analogix Semiconductor, Inc., heeft vandaag bekendgemaakt dat het meer dan 10 miljoen DisplayPort™-over-USB-C™-controllers en -transmitters in mobiele apparaten en accessoires met USB-C-poorten heeft afgeleverd, ook al zijn de de nieuwe specificaties voor USB-elektriciteitstoevoer en USB Type-C-kabels en -connectors pas dit jaar uitgebracht.

Nu fabrikanten vaker kiezen voor DisplayPort-over-USB-C voor hun belangrijkste smartphones, vanwege het vermogen de hoogste resoluties tegen het laagste energieverbruik af te spelen, heeft SlimPort® van Analogix zich gevestigd als leidend merk voor connectiviteitssystemen binnen mobiele applicaties die gelijktijdige uitwisseling van scherpe videobeelden, audio, USB-gegevens en elektriciteit via een enkele USB-C-connector vereisen. Het merk SlimPort staat voor gecertificeerde compatibiliteit van hoogwaardige video en audio via DisplayPort-over-USB, die een compleet stelsel van gecertificeerde producten en diensten omvat (SAP℠).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Analogix Semiconductor, Inc.
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com

Contacts

Analogix Semiconductor, Inc.
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com