Greene, Tweed lanceert Chemraz® SubFAB voor halfgeleidermarkt

Chemraz SubFAB is Greene, Tweed’s newest perfluoroelastomer (Photo: Greene, Tweed)

KULPSVILLE, Pa.--()--Greene, Tweed heeft de lancering van zijn nieuwste perfluorelastomeer Chemraz ® SubFAB aangekondigd. Chemraz SubFAB, dat speciaal voor subfabtoepassingen is ontwikkeld, is sinds 1 mei verkrijgbaar. Het materiaal heeft verbeterde eigenschappen en zorgt in vergelijking met andere perfluorelastomeren op de markt voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Chemraz SubFAB is een voor de markt uniek afdichtingsmiddel dat specifiek is gemaakt om agressieve chemische afvoerstoffen te weerstaan en superieure prestaties te leveren bij hoge temperaturen in moderne subfab-omgevingen. Veel conventionele afdichtingsmiddelen, zoals fluorelastomeren, kan niet langer tegen de stijgende temperaturen en chemische blootstelling die bij veel subfabtoepassingen voorkomen. Daardoor is Chemraz SubFAB de beste keuze bij een opwaardering van afdichtingssystemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Greene, Tweed
Chris Aldred
Corporate Marketing
Office: +1-267-932-5389
caldred@gtweed.com

Contacts

Greene, Tweed
Chris Aldred
Corporate Marketing
Office: +1-267-932-5389
caldred@gtweed.com